Amsterdam

Begivenheter

Museer

Restauranter

Severdigheter

Syndenes by

Shopping

Uteliv

Booking

Hotell

Pakkereiser

Flybilletter

Annet Nyttig

Fakta

Informasjon

Kart

Reisehåndbøker

Språkguide

Transport

Videoer

Været

Partnere

Billige Flybilletter

Billig Flyreise

Krakow

Restauranter i Amsterdam

Supper Club

Trendy, vakker og populær restaurant, midt i Amsterdam sentrum.  Istedenfor tradisjonelle bord, blir du her servert på hvite madrasser, mens film blir vist på veggene. Etter middagen er det dans på denne utradisjonelle restauranten. Restauranten har stive priser, men er allikevel populær nok til at vi anbefaler at du bestiller bord på forhånd  hvis du vil oppleve denne orginale restauranten.

Adresse: Jonge Roelensteeg 21

Telefonnummer: +31 20 638 0513        

Nettsted: www.supperclub.nl

De Kas

En trendy gourmerestaurant som ligger i et restaurert drivhus. Menyen består av en 3 retters middag som forandres daglig. Organiske middelhavsretter kommer ferskt fra drivhuset som ligger vegg i vegg med restauranten, og fra restaurantens egen hage. Kjøttet kommer direkte fra en økologisk gård i nærheten. Her bør bord bestilles i forveien for restauranten er meget populær på grunn av sin orginale drift.

Adresse: Kamerlingh Onneslaan 3

Telefon: + 31 (0)20 462 4562        

Internett: www.restaurantdekas.nl

Envy

Envy åpnet sommeren 2005 i Amsterdam. Menyen består av småretter fra Frankrike, Spania og Italia. Det er et veldig koselig og minimalistisk sted hvor smårettene forandres daglig. Envy er også kjent for veldig god vin. For 50 Euro kan du teste ut kokkens fem retters meny, men du får maten billigere enn dette hvis du ønsker det.

Address: Prinsengracht 381, Western Canal Belt

Telefonnummer: +31 20 344 6407        

Nettsted: www.envy.nl

Jean Jean

Denne restauranten følger alle kokekunstens regler. Restauranten er nylig blitt restaurert så det gamle triste interiøret er blitt byttet ut med lyse farger og tre interiør. Den fremstår som en veldig liten og romantisk. Menyen er franskinspirert med fokus på fisk og skalldyr, til en rimelig pris. Anbefales for en Romantisk middag til to.

Adresse: 1e Anjeliersdwarsstraat 14

Telefonnummer: + 31 20 627 7153        

Nettsted: www.jean-jean.nl

Moko

Moko ligger i en gammel trekirke, som en gang i tiden var stall til Napoleons hester. Restauranten har en fantastisk terasse som gjør dette en av byens beste plasser til å spise på. På dagtid blir det servert smørbrød, mens på kveldstid blir det servert spennende gourmetmat.

Adresse: Amstelveld 12

Telefonnummer: +31 20 420 6289        

Nettsted: www.goodfoodgroup.nl

Odeon

Restauranten Odeon tilbyer fortreffelige retter i en moderne og intim atmosfære. Kokken, Vilmar de Haas, har laget en fantasifull meny inspirert av det franske kjøkken. Lokalet som ligger i et gammelt bryggeri, inneholder også bar og nattklubb.

Adresse: Singel 460

Telefonnummer: + 31 20 521 8555        

Nettsted: www.odeonamsterdam.nl

Anbefalte Hotell

Radisson

Grand Hotel

Moevenpick

Golden Tulip

Park Hotel

Hem Hotel

 

 

free hit counter