Amsterdam

Begivenheter

Museer

Restauranter

Severdigheter

Syndenes by

Shopping

Uteliv

Booking

Hotell

Pakkereiser

Flybilletter

Annet Nyttig

Fakta

Informasjon

Kart

Reisehåndbøker

Språkguide

Transport

Videoer

Været

Partnere

Billige Flybilletter

Billig Flyreise

Krakow

Shopping i Amsterdam

Amsterdam er småbutikkenes by og det finnes ulike kvartal for ulike varer.

Kalvestraat og Leidestraat er gatene hvor de fleste turistene tar veien. Her finner du de store butikk kjedene med mote, sko og tilbehør.

I Jordaan finnes de ni smågatene som er et fint område å shoppe i. Her kryr det med små butikker som har et stort utvalg av design, mote og secondhand. Speielt i bruktbutikkene kan man virkelig gjøre et kupp her. Her man kan finne noe å kjøpe med hjem som man ikke finner hjemme. Utenom alle småbutikkene ligger det mange koselige kafeer og kroer i dette området.

I P.C. Hooftstraat finner du de eksklusive butikkene. Her ligger de fleste motebutikkene når det gjelder smykker, sko og klær.

Hvis du er ute etter noe virkelig billig har Amsterdam mange markeder og velge mellom. Du har Albert Cuypmarkt som er det største. Her selges alt du kan tenke deg av klær, elektronikk, leker og mat fra hele verden. Ikke minst gir markedet deg en stor underholdningsverdi. Her er det åpent hver dag.
Innendørsmarkedet Rommelmarkt holder åpent fra lørdag til torsdager og selger alt mulig.
Waterloopein er et annet gigantisk loppemarked som selger mye rart. Her er det åpent Mandag – Lørdag 09.00 – 17.00.

Amsterdam har lenge vært kjent som verdens diamanthovedstad. Her kan man se sliperne i aksjon eller kjøpe diamanter til gode priser. Gassan Diamonds i Nieuwe Uilenburgerstraat 173–175 og Amsterdam Diamond centre i Rokin 1 er anbefalte forhandlere.

Magna Plaza et 5 etasjers shoppingsenter som ligger like ved Dam torget. Her finner du alt mulig hvis du har trang for å holde deg innendørs. Åpent alle dager.

 

Anbefalte Hotell

Radisson

Grand Hotel

Moevenpick

Golden Tulip

Park Hotel

Hem Hotel

 

 

free hit counter