Amsterdam

Begivenheter

Museer

Restauranter

Severdigheter

Syndenes by

Shopping

Uteliv

Booking

Hotell

Pakkereiser

Flybilletter

Annet Nyttig

Fakta

Informasjon

Kart

Reisehåndbøker

Språkguide

Transport

Videoer

Været

Partnere

Billige Flybilletter

Billig Flyreise

Krakow

Syndenes by

Coffeshop

En coffeshop i Amsterdam er en kafé som lovlig distribuerer marihuana og hasj. Amsterdam er blitt verdenskjent for sine coffeshops som har lov å selge hver kunde opp til fem gram hasj eller marihuana.

De første kafeene i Amsterdam åpnet dørene tidlig på 1970-tallet, da regjeringen mente at krigen mot narkotika var tapt. Regjeringen valgte derfor å skille mellom myke og harde stoffer, slik at politiet i byen kunne konsentrere seg om de hardere stoffene som for eksempel heroin.

I dag varierer kafeene i stil og størrelse, men alle har et felles formål om å selge hasj og marihuana til kundene. Det finnes over 300 coffeshops i Amsterdam som alle har 18 års aldersgrense.

Hvis det er ditt første besøk til en coffeshop er det ingen grunn å være sjenert eller redd. Det oppfattes av lokal som å gå inn i en helt normal kafé.

Cannabis prisene varierer i henhold til kafeens beliggenhet og type. I sentrum av Amsterdam har prisene en til å være litt høyere, spesielt på steder turistene handler på.

Red Light District

Et besøk til Amsterdam ville ikke vært komplett uten en spasertur til Red Light District. Området ligger like sør for sentralstasjonen og dekker et stort område av den eldste delen av Amsterdam. Området består av teatre, butikker, museer, restauranter, barer, kafeer og selvfølgelig de berømte vinduene med sexy damer, utkledd i flott undertøy.

Det finnes ingen steder i verden hvor prostitusjon er en så stor turistattraksjon som det er i Amsterdam. Gatene i Red Light er trygge og rene, samtidig som man vet at de prostituerte er en del av en lovlig bransje som inkluderer obligatorisk helsesjekk og skattbar inntekt.

Selv om de fleste forbinder Red Light District med prostitusjon er dette ikke den eneste attraksjonen i området. Området er byens eldste og mest historiske nabolag, og er hjemmet til berømte kirker og tusenvis av innbyggere.

Det er ingen grunn til å føle noen skam av å vandre rundt i området, og du vil sannsynligvis treffe store deler av lokalbefolkningen her. Det skal nevnes at små barn ikke bør bringes til Red Light District.

 

Anbefalte Hotell

Radisson

Grand Hotel

Moevenpick

Golden Tulip

Park Hotel

Hem Hotel

 

 

free hit counter