Amsterdam

Begivenheter

Museer

Restauranter

Severdigheter

Syndenes by

Shopping

Uteliv

Booking

Hotell

Pakkereiser

Flybilletter

Annet Nyttig

Fakta

Informasjon

Kart

Reisehåndbøker

Språkguide

Transport

Videoer

Været

Partnere

Billige Flybilletter

Billig Flyreise

Krakow

Uteliv i Amsterdam

Amsterdam har et livlig og varierende uteliv. Det er liv på utestedene hele uken, men det er selvfølgelig i helgene festen varer lengst. Enten man er en guttegjeng eller bare er i Amsterdam for en romantisk helg så vil du finne noe som passer deg. Her har jeg satt opp en liten oversikt over de mest populære plassene i Amsterdam.

Escape

En av Amsterdams største klubber med en kapasitet på 2000 mennesker. Her er det full fest hele natten med verdenskjente dj-er, multimedia show  og lys show. Sjekk ut hva som står på agendaen på deres nettside.

Adresse: Rembrandtplein 11
Nettsted: www.escape.nl

Jimmy Woo

Byens mest populære nattklubb med dansegulv i kjelleren og lounge i øverste etasje. Loungen er møblert med svarte skinnsofaer og opiumbord. Her må det advares at køene er lange og du må som oftest stå på gjesteliste for å komme inn.

Adresse: Korte Leidsedwarsstraat 18
Nettsted: www.jimmywoo.nl

Paradiso

Lokalet er en kirke som har blitt omgjort til nattklubb. Er best kjent for sin live musikk, men i helgene hender det at dj-en kjører showet. Ungt og livlig publikum går her.

Adresse: Wereringschans 6-8
Nettsted: www.paradiso.nl

Mansion

Trendy klubb/restaurant med dansegolv i kjelleren og flere cocktail barer i første etasje. I øverste etasje ligger restauranten som har kinesisk kjøkken. Her har man kleskode, så det hjelper og være fin i klesstilen hvis du vil inn her.

Adresse: Hobbemastraat 2
Nettsted: www.the-mansion.nl

More

Denne klubben er et sted som satser på dansing. Kjekk ut mer på deres egen nettside.

Adresse: Rozengracht 133
Nettsted: www.expectmore.nl

Melkweg

Hovedsaklig et live music møtested, men i helgene spilles også noe dansemusikk. Sjekk ut nettsiden deres før du tar turen for det hender at Melkweg er utleid til private arrangement.

Adresse: Lijnbaansgracht 234
Nettsted: www.melkweg.nl

Anbefalte Hotell

Radisson

Grand Hotel

Moevenpick

Golden Tulip

Park Hotel

Hem Hotel

 

 

free hit counter